woensdag 24 juni 2015

Weekly deals week 26

De deals van deze week sijn helemaal SUper!! Leuke stempelsets, embossingfolder, cadeaukaart thinlits en een mooie bloemenpons. Zit er wat voor je tussen, dan weet je me te vinden!!



Groetjes!!

dinsdag 23 juni 2015

Stampin your Way #30

Tussen alle bedrijven door vandaag toch de tijd gevonden om nog een kaartje te maken. Dit keer voor de challenge bij Stampin your Way. Hier willen ze een kaart zien in de kleuren blauw/bruin. Is nu niet een combinatie die ik vaak maak, dus vond ik leuk om eens te doen!



Groetjes,Margaret

maandag 22 juni 2015

SU-per Challenges #94 vaderdag

Tja, zelf heb ik sinds een aantal jaar mijn vader niet meer, denk wel vaak aan hem. Gelukkig kan ik vaderdag wel vieren met mijn eigen gezin! Dus voor mijn man een kaartje gemaakt met mijn geliefde stempels en inkt van Stampin' Up. De kleuren die ik heb gebruikt zijn: Pool Party, Mint Macaron, Island Indigo, Bermuda Bay, Lost Lagoon. De stempels zijn van de sets: Gorgeous Grunge, Six-Sided Sampler, Guy Greetings.
Bij SU-per Challenges wil ik deze kaart mee laten doen, hier hebben ze nu het thema vaderdag.



Lieve groet, Margaret

vrijdag 19 juni 2015

SU-per Challenges #93 schets

Gisteravond weer lekker wezen stempelen met m'n vriendin. Dit keer ook nog gelukt om een aantal kaarten te maken. Dat lukt niet altijd met ons gebabbel haha. Hieronder het kaartje wat ik heb gemaakt voor de uitdaging van SU-per Challenges.

De schets:

Mijn uitwerking:




Fijn weekend!

donderdag 18 juni 2015

Weekly Deals week 25

De nieuwe deals zijn er weer. De stempelset is echt heel leuk, ik zal een voorbeeldkaart neerzetten, zodat je kunt zien wat je er mee kunt maken. Verder nog een aantal leuke embossingfolders, kun je leuke achtergronden mee maken.



Groetjes, Margaret!


vrijdag 12 juni 2015

Cards and Scrap 238

Ik had nog een wat oudere stempel liggen van Stampin' Up, die eens op een wheel zat, maar die ik er zelf af heb gehaald. En toen ik de challenge zag bij Cards and Scrap wist ik meteen dat ik iets met deze stempel wilde maken. Ik hen alles in dezelfde kleur gehouden: Island Indigo. De stempel is van de set Simply Scketched.



Fijn weekend allemaal!

woensdag 10 juni 2015

SU-per Challenges #92 Schets

Daar ben ik weer met een kaartje. Deze speciaal gemaakt voor de SU-per Challenge voor deze keer. De schets was niet zo ingewikkeld, dus geprobeerd er toch een interessant kaartje van te maken. De stempels en inkt die ik heb gebruikt zijn van Stampin' Up. Achtergrond heet Something Lacy, vlinder van de set Pappillon en de kanten stempel is een oudere van SU, de tekst van de set Best Thoughts.

De schets:



Mijn uitwerking:


Liefs van Margaret!

Weekly Deals week 24

Hier zijn ze weer! En er zitten leuke dingen tussen! Wat dacht je van de sterrenstempels? Of die super hartjes borderpons? Het zilverlint gebruik ik zelf heel vaak, nou ja, zit er wat voor je bij, laat het me maar weten! m.vanblitterswijk@xs4all.nl


maandag 8 juni 2015

Stampin Your Way Challenge #29

Dit keer heb ik een kaartje gemaakt voor de challenge bij Stampin Your Way
De uitdaging was om een condoleance kaartje te maken. Dus ik heb de kleur rustig gehouden en de kaart eenvoudig.


Lieve groet, Margaret

vrijdag 5 juni 2015

Lift Challenge #87

Wat een warme dag is het vandaag! Op zich wel lekker hoor, maar het freubelen komt dan wel op een lager pitje bij mij. Gisteravond heb ik nog wel wat gedaan. Onder andere deze kaart gemaakt voor de Lift Challenge. Wat een leuke kaart was er uitgezocht om te liften. Ik vond het erg leuk om te doen.

De te liften kaart:


Mijn uitwerking:


Fijne dag verder!

dinsdag 2 juni 2015

Nieuwe Catalogus!!!

De nieuwe catalogus van Stampin' Up! is eindelijk uit!! En wat staan er weer mooie en leuke dingen in!
Ik heb hier op het blog al wat voorbeelden laten zien met nieuwe stempelsets, maar dat is nog maar een kleine impressie van alles wat er nieuw is. En voor iedere smaak staat er wel wat tussen. Of je nu van modern of meer vintage houdt. Bekijk de digitale versie gerust door op de link in  de sidebar te klikken. In deze catalogus staan maar liefst 34 bundels (stempelset+bijpassende pons), die extra aantrekkelijk geprijsd zijn! 

Mocht je wat willen bestellen, dat kan! Vandaag kun je tot 18:00 uur je bestelling doorgeven! En vandaag is de laatste dag dat je ook nog uit de oude catalogus en de spring/summer kunt bestellen! 
Je kunt dit doorgeven via de mail: m.vanblitterswijk@xs4all.nl



Bestel je voor €30,00 of meer dan ontvang je 5 blossom accents gratis
Van iedere nieuwe in-color 2015-2017 1stuks.

maandag 1 juni 2015

SU-per Challenges #91 kleurenchallenge

Wat een leuke combinatie aan kleuren in deze uitdaging van SU-per Challenges. Ik ben ermee aan de slag gegaan zodra ik er tijd voor had vandaag. Naast de kleuren van Stampin' Up, heb ik ook de volgende sets gebruikt: Something Lacy, Er is er een jarig hoera,hoera, A Round Array.







Graag tot snel weer op mijn blog!