woensdag 26 augustus 2015

Paars/wit

Mijn drie jongens zitten alweer voor de derde dag op school. Ze hebben het weer goed naar hun zin en vinden het fijn om al hun vriendjes weer te zien. Voor mij dus weer tijd om thuis schoon te maken en orde op zaken te stellen, dat schiet er wel bij in tijdens zo'n lange vakantie. En af en toe even tijd maken voor mijn o zo geliefde hobby!



Liefs, Margaret

zondag 16 augustus 2015

Zeg het met bloemen

Bloemen zijn mooi op alle soorten kaarten. Ik houd van bloemen...en dan vooral van rozen. En als ik dan nog eens moet kiezen dan het liefst de klaproos. Ik heb genoten van alle klaprozen in de berm van de wegen de afgelopen periode. Ik noem ze ook wel een applausjes, tja, ooit eens zo gekomen..
Van Stampin' Up heb ik een mooie stempel met klaprozen. Voor deze kaart heb ik niet de hele stempel gebruikt, vond ik iets teveel. De stempel heb ik ingekleurd met stempelinkt van SU en dan met een waterkwastje.




Fijne dag verder!

vrijdag 14 augustus 2015

Meidenkaart

Dit keer een strak kaartje. Ik ben dol op de kleurencominatie van de oude in-colors 2013-2015 van Stampin' Up en gebruik deze nog regelmatig. Het gouden strookje maakt het kaartje nog ietsje chic.




Gebruikte materialen: alles van Stampin' Up.

donderdag 13 augustus 2015

Kerst in augustus

Jaja, ik weet het, nee, zeg maar niks hihi, Het is veeeel te warm om ook maar aan kerst te denken, maar toch ben ik zo eigenwijs om een kerstkaartje te laten zien! Deze kaart heb ik vorige week al gemaakt hoor. 



Gebruikte materialen zijn van Stampin' Up

woensdag 12 augustus 2015

Eindelijk!

Sinds een poosje was ik op zoek naar stempels van Lawn Fawn. Nou dat is nog niet makkelijk! Ik ben dan ook wel weer zo dat ik dan het liefst meteen de bijpassende dies wil om de vormpjes te kunnen uitstansen.. Dus dan maar bestellen en een poosje wachten.. 2eneenhalf om precies te zijn. Gisteren kwamen mijn stempels en dies binnen en ben ik meteen gaan zitten om een kaartje te maken. Hier dan het resultaat.



Stempels: Lawn Fawn, Stampin' Up
papier: Stampin' Up
inkt: Stampin' Up, Archival
lint: Stampin' Up
hartjes zijn gemaakt met confetti hearts border pons van Stampin' Up

Graag tot snel weer ziens op mijn blog!

donderdag 6 augustus 2015

Mannenkaart

Zoals sommigen van jullie misschien wel weten ben ik dol op het maken van mannenkaarten. Toch valt het niet altijd mee om een leuke kaart te maken. Ik probeer altijd iets te maken dat bij de persoon past, maar moet het wel doen met de spullen die ik heb...dat maakt het wel eens lastig(alsof ik niks heb om uit te kiezen..) Dus deze kaart heb ik heel eenvoudig gehouden. Stempels komen van de Stampin' Up set Guy Greetings, kleur inkt is Old Olive.




Liefs, Margaret!

maandag 3 augustus 2015

Lekker vouwen

Gisteren was ik wat aan het rondkijken op andere blogs en kwam ik hier en daar weer op leuke ideeën. En met dit weer had ik zin om iets daarvan uit te proberen in leuke zomerse kleurtjes. Het papier dat ik heb gebruikt is het nieuwe Designers Series Paper van Stampin' Up, de bright kleurtjes.




Idee is van het blog Stempelmami, zij maakt zulke leuke dingen! Ik heb dit doosje 4x kleiner gemaakt, dus maar een kwart van een vel nodig gehad.

Leuk dat je langskwam op mijn blog en graag tot snel!

zondag 2 augustus 2015

Aan de slag!

Hallo lieve allemaal,

De vakantie zit er weer op. En laat het nu juist weer mooi weer worden?! Toch weerhoud het me er niet van om te doen wat ik van plan ben; kerstkaarten maken! Jaja nu alweer. Maar elk jaar begin ik er te laat aan en moet ik zo haasten op het laatst. Daar heb ik nu echt geen zin in. Daarbij komt dat mijn moeder dit jaar ook wat kaarten van mij wil om te kunnen versturen, dus werk aan de winkel.
Hierbij vast twee kaarten die ik het weekend heb gemaakt. Ik heb hierbij de Bokeh techniek gebruikt. De stempels zijn van Stempin' Up, een wat oudere set The newborn king en de recente set Every blessing. Kleuren inkt die ik heb gebruikt zijn: lost lagoon, wild wasabi en soft suede.
Dus komende tijd zal ik regelmatig een kerstkaart posten denk ik zo!




Tot snel!